„Искам бебе“ за втора година участва на Немски коледен базар

Дата на събитието: 02.12.2017


За втора поредна година Немски коледен базар ще бъде домакин на благотворителния щанд на „Искам бебе“ с ръчно изработени от доброволци на фондацията коледни сувенири - "Ангелска ЧУДОтворителница". Датите, на които ще ви очакваме в къщичка No 2 на традиционното място, отредено на Немски коледен базар в столицата - пл. „Княз Александър I”, са 2 и 3 декември (събота и неделя). 
 
Доброволците на „Искам бебе“ са малки и големи на възраст, пръснати из различни краища на България, но най-важното е, че всички те са с огромни сърца. Заедно с тях помагаме за каузата в повече семейства да се чува детски смях.
Благодарим на всички, включили се в изработката на красивите дарове за Коледа за нашата „Ангелска ЧУДОтворителница“ на Немски коледен базар. 
 
Специални благодарности на координатора на „Искам бебе“ за Добрич – Мария Георгиева, че събра около каузата на „Искам бебе“ прекрасните  дами – Радослава Златкова, Ивелина Бабаяшева, Снежана Андреева, Надя Тодорова,  Магдалена Петрова, Ивелина Стоянова, Теодора Спасова  и Елица Геооргиева-Кондова. Всички те изработиха страхотни коледни подаръци за благотворителния щанд. 
 
Благодарим най-сърдечно и на малките възпитаници на LINGO LANDS за прекрасните дарове, създадени от тях специално за „Искам бебе“.