„Ангелска ЧУДОтворителница“ ще гостува във Велико Търново

Дата на събитието: 10.12.2017


Традиционният благотворителен базар на „Искам бебе“ – „Ангелска ЧУДОтворителница“ отново ще гостува във Велико Търново в навечерието на коледните празници. На 10 и 11 декември в парк „Марно поле“ (социалната къщичка) на благотворителния щанд на „Искам бебе“ и тази година ще откриете специалните ни ръчно изработени коледни подаръци и различни аксесоари, дарени от доброволци на фондацията. Всеки, който закупи от тях или просто дари сума в кутията ни, ще помогне да се родят още мечтани бебета. Събраните средства от базара, ще бъдат дарени в подкрепа на двойка с репродуктивни затруднения от община Велико Търново.
 
Очакваме ВИ!
 
Изказваме специални благодарности на нашите доброволци от цялата страна, които вложиха сърце и душа и помогнаха за това и тази година "Ангелската ЧУДОтворителница" да гостува във Велико Търново:
 
Ирина Янкова, Елена Червенкова, Десислава Йорданова, Краси Драганова, Надежда Маринова, Росица Петрова, Бояна Койнова, Валентин Червенков, Александра Димова, Цветелин Илчев, Галина Георгиева - всички те от Велико Търново, Пенка Виткова от Горна Оряховица, Мария Илиева, Десислава Гидолова, Саша Петрова от Русе, София Христозова и Вера Вулджева (член на УС на "Искам бебе") от Пловдив, Радина Велчева (основател на фондация "Искам бебе"), Невсе Люманкова, Александра Велева (член на УС на "Искам бебе"), Цецка Александрова от София, Валентина Иванова - координатор на "Искам бебе" за Варна, както и децата от група "Любознайко" на ЦДГ "Пламъче", гр. Дебелец.