Стартира приемът на документи в кампанията „ДА ПОМОГНЕМ ЗАЕДНО“

Съвместната благотворителна инициатива на Billa България и фондация Искам бебе ще финансира ин витро процедура на единайсет двойки
 
За периода 01-14 септември ще бъдат приемани заявления за кандидатстване в традиционната благотворителна кампания на Billa България и фондация Искам бебе – „ДА ПОМОГНЕМ ЗАЕДНО“.
 
Кандидатстващите двойки е необходимо да изпратят попълнени документите, публикувани по-долу, на e-mail адрес: billа@iskambebe.bg до 14 септември (включително).
 
Изборът на 11 (единадесет) двойки ще се извърши до 1 (един) месец след крайния срок на подаване на документи  и не по-късно от 16.10.2020 г. в присъствието на нотариус и на представители на Billa България и фондация Искам бебе. Информация за дaтата на теглене на жребия ще бъде публикувана  допълнително  на сайтовете  на организаторите на инициативата.
 
Критериите, на които трябва да отговарят кандидатстващите двойки са следните:
- Двамата партньори да са български граждани, притежаващи постоянен и/или настоящ адрес на територията на Република България;  
- Двойката не подлежи на финансиране от Центъра за асистирана репродукция (ЦАР);
- Двойката да не е получавала или да следва да получи дарение от други дарителски кампании в последната една година, считано от 01.09.2019 г. до 01.09.2020 г.;
 
Избраните двойки ще получат финансиране на ин витро процедура със собствен или донорски генетичен материал.
 
Съвместната благотворителна кампания на Billa България и фондация Искам бебе – „Да помогнем заедно“ се провежда вече няколко години и с нейна помощ на бял свят са родени 20 бебета.
 
За допълнителни въпроси, свързани с кандидатстването в кампанията, можете да се свържете с координатора на Искам бебе - Валентина Иванова на тел. 0892 475 790, в делнични дни от 10.00 до 17.00 часа.
 
Пожелаваме успех на новото издание и стискаме палци да се радваме на още мечтани деца!
 
Изтеглете документите за кандидатстване: