„Искам бебе“ ще участва в Асамблеята на Ротаракт България

Координатори на фондацията ще споделят добри практики от работата си за каузата на „Искам бебе“
 
На 24 октомври в Стара Загора представители на фондация „Искам бебе“ ще вземат участие в Асамблеята на Ротаракт България. Поканата идва от младежкия клуб на Ротаракт Велико Търново, с който „Искам бебе“ си партнира от миналата година в съвместната кампания „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“. Инициативата продължава и през тази година, като освен във Велико Търново, се проведе и в Стара Загора. С нейна помощ до момента се радваме на едно родено бебе и сме в очакване на още едно. Събраните в Стара Загора средства пък предстои да бъдат дарени за лечението на семейство от града, което се бори за свое дете.
 
Благотворителната инициатива „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“, която стартира по идея на младежите от Ротаракт клуб Велико Търново, беше избрана за национална кампания за периода 2020/2021 и "Искам бебе" ще продължи да работи в партньорство с тях в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми.
 
Вероника Михайлова – координатор на „Искам бебе“ за Велико Търново и координатор по донорска програма на фондацията за Северна България, Красимира Иванова - координатор за Стара Загора и психолог към фондацията, Милена Колева - координатор за Стара Загора и Антоанета Стефанова – координатор за Димитровград ще участват в семинар във втората част на Асамблеята, организиран от Станислава Пенчева – председател на Комитета по служба на общността в Ротаракт клуб Велико Търново. Координаторите на „Искам бебе“ ще споделят добри практики от работата си във фондацията и ще разкажат за предстоящите съвместни инициативи, свързани с кампанията „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“.