Кампанията Спортувай с Ротари - Дари живот подкрепя Искам бебе

2 500 лв. е сумата, която ще бъде дарена за извършване на ин витро процедура с  донорски генетичен материал на двойка с репродуктивни проблеми, живееща на територията на Община Стара Загора. Средствата са събрани в рамките на инициативата „Спортувай с Ротари – Дари живот“, организирана в началото на месец юни от Ротаракт клуб Стара Загора, Ротари клуб Стара Загора и Интеракт клуб Стара Загора в партньорство с Фондация “Искам бебе”, спортен клуб “Аскен”, боен клуб “Атила” и клуб “Грация Спорт”.
 
Тогава в продължение на три дни бяха проведени спортни състезания по футбол, бадминтон, както и групови занимания по Tae Bo, Bulgarian Bag и функционални тренировки, а събраната сума от таксите за участие в тях, ще бъдe даренa за каузата на „Искам бебе“. 
 
За периода 12.07.2021 г. – 27.07.2021 г. (включително) на имейл адрес: rotaract@iskambebe.bg желаещите да кандидатстват за финансиране двойки могат да изпратят попълнени, документите публикувани по-долу. Задължително условие е поне един от партньорите в двойката да е с постоянен адрес през последната една година на територията на Община Стара Загора. Изборът на двойката ще се извърши в рамките на 1 (един) месец след крайния срок за подаване на документите. Информация за дaтата на теглене на жребия ще бъде публикувана  допълнително  на сайтовете  на организаторите на инициативата.
Изтеглете документите тук: