На 18 август стартира приемът на документи в съвместната благотворителна кампания на Искам бебе и Ротаракт клубове – София. Желаещите да кандидатстват двойки е необходимо да попълнят приложеното по-долу заявление за кандидатстване и да го изпратят до 28 август, 2023 г., включително на имейл адрес: rotaract@iskambebe.bg. 

1 650 лв. е дарената сума от Ротаракт клубове – София, с която ще бъде подпомогнато лечението на двойка с репродуктивни проблеми. Сред критериите, насочени към желаещите да кандидатстват, е местожителство на един от двойката в София през последните 6 месеца, двойката да не подлежи на финансиране от държавния фонд Ивитро (ЦАР) и да не е получавала средства от сходни дарителски кампании през последната една календарна година.

На финала на кампанията, в присъствието на нотариус, представители на Искам бебе, Ротаракт клубове – София и представители на медиите, на случаен принцип от всички кандидатствали двойки, отговарящи на изискванията на кампанията, ще бъде избрана една, която ще получи финансиране на лечението си.

Изтеглете тук заявлението за кандидатстване:

Заявление-за-кандидатстване