Специалната награда на „Искам бебе“ – „Ангел на благодарността“, която фондацията връчва на отделни личности или организации за подкрепа на каузата, получи мотоклуб „Пирински вълци“.
 
Председателят на „Искам бебе“ – Мария Янева връчи статуетката по време на традиционния мотосъбор на прохода „Предел“, провел се през изминалия уикенд. Събитието се организира за 13-ти път от благоевградския клуб и всяка година събира десетки рокери от цялата страна и съседните Гърция, Сърбия и Македония.
 
Мария Янева сподели от сцената на мотосъбора, че благодарение на сплотеността на мотообществото у нас, през 2017 г. беше реализирана съвместната национална благотворителна кампания – „За повече деца на България“. Тогава доброволците на фондацията и членовете на мотоклубовете в цялата страна обединиха усилията си в подкрепа на хиляди семейства, които искат да имат свои деца, но се борят с репродуктивни проблеми. 
 
С помощта на кампанията, на бял свят дойде дълго чаканото бебе Валерия, което озари дома на мама Дори и татко Мариян и внесе красота и нежност в мотобществото.