Фондация „Искам бебе“ с гордост обявява старта на съвместна кампания с CreDirect за безплатно изследване на Антимюлеров хормон (АМХ) за 50 жени до 39-годишна възраст в град София. Кампанията има за цел да подпомогне младите семейства в България, предоставяйки им ценна информация и помощ при репродуктивните дисфункции.

Значението на Антимюлеровия хормон

Антимюлеровият хормон (АМХ) е ключов показател за определяне на яйчниковия резерв и здравето на репродуктивната система при жената. Нивата на АМХ могат да предоставят ценна информация за възможността на жената да забременее, като помагат на лекарите да оценят състоянието на яйчниците и да предложат най-подходящите методи за лечение или подкрепа.

Подробности за кампанията

Кампанията ще се проведе в периода от 13 май до 1 юли 2024 г. По време на този период, 50 жени до 39-годишна възраст ще имат възможността да направят безплатно изследване на АМХ в специализирани лаборатории „Геника“. След извършване на изследването, резултатите ще бъдат анализирани и коментирани от акушер-гинеколог, който ще предостави допълнителна информация и насоки.

Как да се регистрирате

За да участвате в кампанията, е необходимо да попълните и изпратите формата за регистрация на сайта на фондация „Искам бебе“ на следния адрес: https://iskambebe.bg/регистрация. След успешна регистрация, формата ще бъде обработена и ще получите потвърдителен имейл с ваучер за безплатно изследване в лаборатория „Геника“ в София.

Период на регистрация

Регистрацията за кампанията ще бъде отворена до 15 юни 2024 г., а ваучерите са валидни до 1 юли 2024г. Призоваваме всички заинтересовани жени да се регистрират възможно най-скоро, за да се възползват от тази уникална възможност.

Кампанията за безплатно изследване на Антимюлеров хормон (АМХ) е още една стъпка към постигането на мечтата за бебе за много жени и семейства в България. Благодарим на нашите партньори от CreDirect, че имаме възможността да подкрепим младите семейства в България и да работим заедно за едно по-добро и щастливо бъдеще. Вярваме, че навременната помощ и информираност при репродуктивните дисфункции дава възможност на повече хора да намерят правилния път за решаване на тези проблеми.

Бъдете здрави и нека заедно сбъднем хубавите неща!