Благотворителната инициатива – „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“ на Ротаракт Клуб, в партньорство с фондация „Искам бебе“, се проведе за поредна година във Велико Търново и Дупница.

По традиция, на 7 и 8 март, пред сградата на Общината, момичетата и момчетата от Ротаракт Клуб – Велико Търново продаваха с благотворителна цел цветя за празника на жената. Събраната сума в размер на 1517,17 лв. ще бъда дарена на фондация „Искам бебе“ в подкрепа на лечението на двойка с репродуктивни проблеми.

3 581,11 лв. е събраната сума от благотворителната кампания, организирана от младежите на Ротаракт Клуб – Дупница. На 8 март те раздадоха 700 цветя за едва 5 часа на щанда на кампанията на пл. Свобода в Дупница. Средствата ще бъдат дарени за лечението на двойки от града, които мечтаят за свое бебе.

Екипът на фондация “Искам бебе” благодари на момичетата и момчетата от Ротаракт Клуб затова, че застават зад каузата ни за поредна година и вярваме, че заедно ще продължаваме да помагаме да се раждат още мечтани деца.

Благодарим и на жителите на Велико Търново и Дупница, които отново ни подкрепиха!

“С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”, 8 март, 2022 г., пл. Свобода, гр. Дупница
“С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”, 8 март, 2022 г., пл. Свобода, гр. Дупница