Президентът Росен Плевнелиев връчи наградата на шест-членното семейство на специално събитие, което се провежда за втора поредна година  
 
Тазгодишната награда на националната кампания “Голямото семейство” по инициатива на сп. Кенгуру, фондация “Искам бебе” и проект Мултимама получиха Елена и Росен Найденови от София и четирите им деца, две от които близначета. За втора поредна година държавният глава е домакин на заключителната част на кампанията, която привличa общественото внимание към демографската криза и си поставя за цел да популяризира многодетния модел на семейство у нас.
Победителите тази година бяха избрани сред близо 50 семейства с общо 178 деца, които се включиха в кампанията. Най-много кандидати се явиха от София, имаше участници от Варна, Търговище, Враца, Ихтиман, Калофер, Попово, Плевен.
 
В подкрепа на “Голямото семейство”, ние от фондация “Искам бебе” ставаме приятел на сем. Кълеви от София и през цялата година ще бъдем близо до 4-те деца на смелата майка д-р Илияна Кълева, която отглежда сама прекрасните си деца. Очакваме и приятелите на “Искам бебе” също да ни подкрепят и да бъдем заедно в празниците на децата на Илияна.