Фондацията ще отбележи 10 годишнината си в Тутракан и ще събере заедно рокери, музиканти, родители и деца в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми  
 
На 30 юни от 17 часа в Крайдунавски парк в Тутракан “Искам бебе” кани приятели и съмишленици да посрещнем заедно Джулай морнинг, обединени от каузата „За повече деца на България“. По инициатива на кмета на Тутракан – д-р Димитър Стефанов и с подкрепата на музикантите, участващи в тазгодишното грандиозно шоу в града – Джулай Морнинг, ще отбележим 10 годишнината на “Искам бебе“.
 
В събитието ще участва и успешният екип на ин витро център „Свети Иван Рилски“ в Тутракан с ръководител д-р Любомир Бойчев, както и десетки доброволци на фондацията от цялата страна. 
 
От 18.30 ч. ще стартира поредното мото шествие, подкрепящо благотворителната инициатива „За повече деца на България”, организирана от “Искам бебе“ и мото клубовете в цялата страна в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми.
 
С рокери, мотори, родители и деца шествието ще завърши на сцената на Джулай Морнинг и всички заедно в 19:00 часа ще дадат старт на концерта в очакване на изгрева на 1 юли. През цялата нощ, пред публиката в Тутракан ще свирят бандите Novacaine, The Roost, Санеца, Chaplins Dream, Deep Violet, Lambye, Bad City, Подуене Блус Бенд и Васко Кръпката, Sanitarium Escape, Тони, Краси, Пешето и Балуш, John Lawton и Б.Т.Р. Вечният и култов хит “July morning” ще прозвучи точно в 5:52 часа на 1 юли в изпълнение на Джон Лоутон, Б.Т.Р. и кмета на града – д-р Димитър Стефанов.