Избраните дами ще преминат безплатно заличаване на белези в дерматологична клиника „REVERSE“

10 дами, които споделиха своите истории в конкурса на фондация ИСКАМ БЕБЕ и дерматологична клиника REVERSE ще преминат през пълен курс за лечение на белези от оперативно раждане. Жребият, с който бе отбелязан финалът на благотворителната кампания „РОДЕНИ КРАСИВО“, определи печелившите участнички. Имената бяха изтеглени от председателя на Искам Бебе Мария Янева и основателя на дерматологична клиника Reverse д-р Росица Денчева.

♦ Имената на десетте победителки са: Роксана Сеизова, Мария Гикова-Духнева, Жанета Радева, Еми Алексиева, Траяна Узунова, Силвия Йончева, Антония Витанска, Силвия Димитрова, Спаска Петрова, Велислава Стефанова.

„Благодаря на всички за ентусиазма, с който се включиха в кампанията ни и ще се свържем с всяка една дама, за да планираме началото на лечението на белезите от операцията им“, отбеляза д-р Денчева. Тя подчерта, че кампанията, насочена към жени, преминали или преминаващи през травмиращо физическо възстановяване на кожата след цезарово сечение ще продължи с безплатни консултации след записване в дерматологична клиника „Reverse” на телефони: +359 2 465 19 30 и +359 89 847 7308.

„Радвам се, че успяхме да информираме много жени чрез мрежата на „Искам бебе“, които са преминали през патологична бременност, за възможността за навременна намеса след оперативно раждане, за да бъде всяко едно раждане красиво“, каза Мария Янева и благодари на всички участнички, че са споделили в историите си за вълшебството на всяка една поява на нов живот.

Припомняме, че дерматологична клиника „Reverse“ в партньорство с фондация “Искам бебе” стартираха преди месец съвместна благотворителна кампанията „Родени красиво“, насочена към жените, преминали или преминаващи през травмиращо физическо възстановяване на кожата след цезарово сечение.

От днес екипът от дерматолози на клиника Reverse от сектор Reverse Body ще се погрижат за всички дами, които носят с емоционална тъга белезите след секцио и искат да заличат оперативните следи от раждането.

кампания Родени красиво
Чрез жребий д-р Денчева, основател на дерматологична клиника Reverse и Мария Янева, председател на Искам бебе” определиха 10-те печеливши дами в благотворителната кампания “РОДЕНИ КРАСИВО”.