Средствата от традиционната вече благотворителна инициатива на „Билла България“ ще бъдат дарени за ин витро процедури на двойки с репродуктивни проблеми 
 
Стартира лятното издание на благотворителната кампания на „Билла България“, която се провежда вече няколко години в партньорство с фондация „Искам бебе“ и в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми в страната.
 
За периода 18.07.2019 г. – 21.08.2019 г. за всеки закупен продукт с марката “Billa” в магазините на веригата в цялата страна, „Билла България“ ще дари 0.01 лв. от цената му за каузата на „Искам бебе“.
В срок до 23.08.2019 г. компанията ще съобщи общия размер на събраните средства на сайта на http://www.billa.bg и чрез фейсбук профила https://bg-bg.facebook.com/BillaBulgaria/. Пълната сума ще бъде преведена по банковата сметка на фондация „Искам бебе“ като тя ще бъде използвана за целите на кампанията.
 
Като следваща стъпка в инициативата “Да помогнем заедно”, на 23 август, 2019 г. на сайта на „Искам бебе“ ще бъдат публикувани документите за кандидатстване на двойки с репродуктивни проблеми от цялата страна, които могат да получат финансиране на ин витро процедура.