Вероника Стефанова отпразнува рождения ден на дъщеря си Анжела в условия на пандемия.

 

На 29 март една малка принцеса на име Анжела навърши една годинка, изпълнена с много любов, щастливи и незабравими мигове. Дъщеричката на Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова отпразнува рождения си ден според условията на пандемията. Празникът се състоя у дома, в компанията на най-важните за нея хора – прекрасните ѝ мама и татко. Те се бяха погрижили да украсят цялата къща с балони и различни декорации. Успяха истински да зарадват малкото си съкровище и Анжи през целия ден сияеше. Бяха поръчали вкусни сладкиши и уникална голяма торта с фигурки на лебеди.

 

В тортата се съдържаше специалното послание на Вероника към дъщеричката ѝ – тя иска Анжи да порасне голяма като тортата и грациозна като лебеда. Майката бе избрала специален празничен тоалет за дъщеричката си – красива и кокетна рокличка за една принцеса. Към тоалета на малката имаше и специален аксесоар – корона, на която пишеше „1 годинка“. Анжела изглеждаше като истинска принцеса, а ослепителната Вероника, застанала неотлъчно до нея, беше кралицата. Целият празничен ден бе изпълнен с много изненади, игри, песни и танци, а вечерта родителите на Анжела я разходиха из двора на чист въздух и тя заспа доволна.

 

Вероника не пропусна да отправи и специално обръщение – пожелание към дъщеричката си във фейсбук. Тя благодари за всяка една минута на щастие от първата глътка въздух на Анжи. Пожела ѝ винаги да се стреми към най-високите върхове в живота, да бъде здрава, добра, мила, безкрайно щастлива, все така красива и да лети смело на крилете на мечтите си. Обеща ѝ, че като нейни родители те винаги ще са до нея, ще я обичат безкрайно и ще я придържат, за да може никога да не падне.