За първи път Искам бебе ще гостува на традиционния Празник на черешата в Кюстендил, който се провежда ежегодно в края на юни от 2008 г. насам. Участието на фондацията е по покана на кмета на града г-н Петър Паунов, с който в началото на годината стартирахме съвместната кампания на Община Kюстендил и Искам бебе –  “ПриРода за живот” с цел да се популяризират полезните свойства на кюстендилската минерална вода при лечението на безплодие.

Фондацията ще се включи в един от трите дни на празника с информационен и благотворителен щанд, разположен на площад “Велбъжд” в центъра на Кюстендил. На 24 юни от 10:00 до 18:00 доброволци на Искам бебе ще представят кампанията “ПриРода за живот”, както и донорската програма на фондацията, разработена в помощ на лечението на двойки, които имат нужда от донорски генетичен материал, за да сбъднат мечтата си за дете. На благотворителния щанд желаещите да подкрепят каузата на Искам бебе ще намерят подаръци за себе си и децата си, предоставени от дарители и съмишленици на каузата.

Вижте още за Празника на черешата в Кюстендил ТУК.

Благодарим сърдечно на нашите дарители, които избраха да подкрепят каузата ни – Да се раждат повече мечтани деца в България и да се включат в събитието: