На 11 март от 11 ч. във FB страницата на “Искам бебе” стартира първата по рода си уеб пролетна женска академия на тема: “Искаш бебе – попитай тялото си”.
В рамките на събитието ще бъде представен един различен подход към женското тяло и процесите, които се случват, докато вървим по пътя към желаното бебе.

♦ Заедно с д-р Антония Първанова – създател на иновативния медицински център “OxyLife”, ще ви запознаем с д-р Наталя Диденкул – акушер-гинеколог и ендокринолог. Нейната професионална насоченост е в диагностиката и лечението на хормонални нарушения, безплодие, нарушения на менструалния цикъл, патология на шийката на матката, лечение на полово предавани инфекции, кисти на яйчниците, полипи на тялото и шийката на матката и др.

♦ А чували ли сте за ЮМЕЙХО терапията? Ще попитаме заедно Василена Димова-Мирчева, която е рехабилитатор и Юмейхо терапевт с над 6 годишен опит. Как помага ЮМЕЙХО за решаване на здравословните ни проблеми и конкретно – за повишаване репродуктивния статус при двойката? Василена Мирчева има сериозни успехи в работата с пациенти с еректилна дисфункция, артериална хипертония, болест на Хашимото, диабет, паник атаки, депресии, бърн аут, менопаузален синдром, хормонални проблеми, наднормено тегло, запек. Юмейхо терапията е изключително подходяща за възстановяване на лимфния дренаж след операции за рак на гърдата.

За всичко това ни гледайте на 11 март от 11 ч. във FB страницата на фондация „Искам бебе“.