За трета поредна година фондация “Искам бебе” се включва в пролетния панаир “Изложение Търговище”, като към  настоящия форум ще се присъединят и “Майки за донорството”
 
 
От 11 до 15 май ще се проведе традиционния пролетен панаир “Изложение Търговище”, в който “Искам бебе” ще вземе участие за трети път със самостоятелен щанд. По време на форума доброволци на фондацията ще дават безплатни консултации и ще предоставят подробна информация на семейства от региона, които имат нужда от помощ, за да заченат свое дете. 
Тази година към информационната кампания на “Искам бебе” в рамките на “Изложение Търговище” ще се присъединят и “Майки за донорството”, които ще отговарят на въпроси, свързани с донорството на генетичен материал. На 11-ти май от 13.00 часа доброволците на двете неправителствени организации ще участват в обща дискусия на щанда на “Искам бебе” на панаира.  
 
“Искам бебе” работи активно в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми в Търговище вече няколко години, като в резултат на доброто сътрудничество на фондацията с Община Търговище, през 2013 г. беше създаден местн фонд “Ин Витро”. Одобреният и гласуван тогава от Общинския съвет бюджет в размер на 30 000 лева е отпуснат за лечението на нуждаещи се семейства също през 2014 и 2015 г. За 3 годишния период на работа на фонда са одобрени заявленията на 40 кандидатстващи двойки, а първото бебе, родено с помощта на фонда, проплака в началото на тази година.