Емоцията от петъчния ни концерт е жива!

Все още си припяваме щастливи вечните песни на големите бг-изпълнителни и преживяваме мига на концерта отново и отново.

Всичко започна с „Вяра, надежда, любов“ на “БГ Дуетът”. С „петнадесет лалета“ пред „ Зелената стара чешма“ казахме на бъдещето „Вярвай мамо“ с Мими Иванова.

И „Всеки ден“, не само “В края на лятото” с Милица Божинова и Асен Масларски „преоткрихме любовта“ и празнуваме, защото „малкото парти не убива никой“ с Жана Бергендорф.

Отронихме сълза заради „Писмо до татко“, усмихна ни „Сладка грешка“ и с „Необяснимите неща“ на Нели Рангелова шептяхме стихове за любовта.

Вечерта се озари с „Нощна песен“, танцувахме в ритъма на младостта с „Един неразделен клас“ и помечтахме … „Нека да е лято“ с Фамилия Тоника.

С „Копнеж“ и „Ухание в мрака“ продължихме напред „С любов“ на Маргарита Хранова.

Жадни, пленени, окъпани от „Топъл дъжд“, крещящи „Моето име е любов“ се качихме на „Големият кораб“ на мечтите със Силвия Кацарова…

И времето сякаш спря. И любов озари нощта!

Поклон и огромно БЛАГОДАРИМ на големите български звезди, които споделиха с нас седмия ни рожден ден и направиха празника неповторим, оставащ в сърцата ни.

БЛАГОДАРИМ ВИ!!!

Благодарим на всички наши медийни партньори за подкрепата, без вас „След седем“ щеше да е само мечта! Благодарим на невероятната Поля Александрова, на Кико и Мишо от “БГ Дуетът”, на Iventas и Philips AVENT Bulgaria за протегнатата ръка, на Вики и Мариела, заедно със сърцатите майки –донорки, без които цялостната организаци не би била възможна, на Ваня Чолакова, изработила ангелите за изпълнителите, на Коцето, Венци, Елена, Вера –екипът, реализиал проекта за сцената „Влакчето на ИСКАМ БЕБЕ“, на АВ Дизайн Груп, осъществили заснемането на концерта … на  всички момичета и момчета, които бяха с нас на благотворителния ни базар и в Зала 1 на НДК, на хората, които споделиха емоцията на „След седем“ – благодарим!

Честит рожден ден, ИСКАМ БЕБЕ!