На 25 Март, Благовещение, по повод 15-ия рожден ден на фондация „Искам бебе“, във Варна откриваме първия консултативен център – приемна на организацията. Със съдействието на Община Варна, фондация „Искам бебе“ вече ще разполага с консултативен център, зала за психологически консултации и обособено помещение за съхраняване на получени дарения. На откриването на центъра ще присъстват представители на Община Варна, дарители, доброволци и майки на деца, родени с помощта на съвместните усилия между Община Варна и фондация „Искам бебе“. Отец Дончо Александров ще извърши освещаване на Консултативния център и ще поздрави семействата за празника Благовещение.

» За 15 години С подкрепата на фондация “Искам бебе” са родиха над 3 000 деца.
» Заедно с местните администрации в страната създадохме над 45 общински програми в помощ на двойките с репродуктивни проблеми.
» Инициирахме и до ден днешен участваме във всички национални програми за финансиране и подкрепа на всички хора в България, които имат нужда от асистирана репродукция, за да се сдобият с дете.
» 15 години със собствен доброволчески труд и ресурси организираме благотворителни базари и информационни кампании.
» От 2 години издаваме собствено печатно издание – списанието ИСКАМ БЕБЕ, което достига абсолютно безплатно до над 5 000 читатели до всички краища на страната ни.

Горди сме с постигнатото и сме благодарни, че ни се доверихте!

Заповядайте да празнуваме заедно:
КОГА – 25 март, 11.30 ч.
За допълнителна информация – Валентина Иванова, координатор на “Искам бебе” за Варна, тел. 0892 47 57 90