Стартиралата в началото на юни и вече традиционна лятна благотворителна кампания на БИЛЛА България в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми у нас, продължава и през август. В рамките на два месеца международната верига супермаркети отделяше по една стотинка за всеки закупен продукт с марката BILLA за каузата на „Искам бебе“. 
 
За периода 16 – 22 август БИЛЛА България кани клиентите си също да подкрепят инициативата „Да помогнем заедно“ като направят дарение на касите в магазините на веригата в цялата страна. Дарителите сами определят конкретната сума, която желаят да дарят, като минималната такава е 1 лв. На касата желаещите да направят дарение, ще получат необходимата им информация от служителите на магазина. Дарението се счита за извършено след заплащане в брой или с банкова карта на дарената сума, за което „БИЛЛА БЪЛГАРИЯ“ ЕООД издава касова бележка. 
 
В срок до 29.08.2018 г. „БИЛЛА БЪЛГАРИЯ“ ще съобщи общата сума на събраните от клиенти на „БИЛЛА БЪЛГАРИЯ“ ЕООД средства на www.billa.bg и чрез своя фейсбук профил (https://bg-bg.facebook.com/BillaBulgaria/). Пълният размер на събраната от дарения на клиенти сума, без каквито и да е удръжки, ще бъде преведен по банковата сметка на ФОНДАЦИЯ „ИСКАМ БЕБЕ“, като средствата ще бъдат използвани от „ИСКАМ БЕБЕ“ единствено и само за целите на кампанията – Да се раждат повече мечтани деца в България!