За периода октомври – декември клиентите на Kolie.bg, закупили сребърно колие от колекция „България“, ще подпомогнат лечението на семейства с репродуктивни проблеми. Инициативата е по идея на Kolie.bg, които заедно с фондация „Искам бебе“, реализират благотворителната кампания „Колекция България – мистични бижута с кауза“ в подкрепа на семействата, които се борят за бебе.

Кампанията се осъществява изцяло онлайн – на сайта kolie.bg, като част от всяка продажба на сребърно колие от колекция “България”  ще бъде дарена на фондацията.

Колекция „България“ е вдъхновена от идеята за съхраняване и предаване на почитта към българските корени, традиции и история, вплетени във вечността и запечатани в магично бижу с древна символика. Бижутата от колекцията изобразяват специално подбрани едни от най-древните и могъщи български знаци. Произведени с помощта на най-съвременните лазерни технологии в ювелирната индустрия и създадени да бъдат носени там, където свършва яката на дрехата, съвсем близо до сърцето.

За Kolie.bg:
Kolie.bg е български сертифициран търговец на благородни метали, който предлага разнообразна гама от висококачествени емоционални и персонализирани бижута – колиета, гривни и пръстени с гравиране, символи и талисмани, популярни предимно сред млади двойки и семейства с деца.