5 440 лв. е сумата, дарена от InfoSource на фондация Искам бебе, с която ще бъде подпомогнато лечението на семейство, което се бори за бебе. Каузата на фондацията е избрана от служителите на InfoSource като една от няколкото, които да бъдат подкрепени в програмата им за корпоративна социална отговорност. От компанията уточняват, че през тази година 20% от приходите на InfoSource ще бъдат дарени на различни социални каузи.

Ние, от Искам бебе, благодарим на момичетата и момчетата от InfoSource затова, че застават зад каузата ни и вярваме, че заедно ще помогнем да се роди още едно дългочакано бебе!

InfoSource дарение Искам бебе

За InfoSource:
InfoSource е основана през 2005 г. като отговор на нарастващите нужди на бизнеса от професионално управление на данни, медиен мониторинг и анализи. Основният ни пазар е Европейският съюз и САЩ. Ние сме надежден партньор на много малки и средни компании и успешно им помагаме в много от техните дейности, свързани с анализ на данни. Ние функционираме, за да помагаме както на местните, така и на международни компании в стремежа им към глобална конкурентоспособност в икономическите процеси. Ние сме компания, ръководена от група приятели, споделящи общо желание да помагат в предизвикателствата, пред които са изправени съвременните компании. И не на последно място, ние сме млади хора, които с работата и личния си пример, искат да улеснят живота на бъдещите поколения и да направят света едно по-добро място.

Още за InfoSource можете да намерите тук:

https://infosourcebulgaria.com/

https://www.linkedin.com/company/infosource-bulgaria-ltd-/