На 14 февруари Фонд “Ин витро” ще отпразнува 6 години от основаването си с концерт-спектакъл
 
В деня на Свети Валентин – 14 февруари Фонд “Ин витро” ще отбележи 6 години от създаването си с концерт-спектакъл под надслов „Голямото преброяване на бебетата ин витро“, организиран съвместно с фондация “Искам бебе” и сдружение “Зачатие”. На събитието ще присъстват проф. д-р Пламен Кенаров – главен секретар на Министерство на здравеопазването, д-р Мария Георгиева – директор на Центъра за асистирана репродукция, повече от 300 деца родени ин витро с помощта на Фонда и техните родители, специалисти в областта на асистираната репродукция и представители на неправителствения сектор.
 
Спектакълът ще бъде открит от БГ дуетът Милчо Соколов и Кирил Веселинов. Специален гост е финалистката от „Големите надежди” – Ерика Адамс. Участват и групите към СДКТРБ: танцова школа ,,Емоушън денсинг скул” с ръководители Анелия Николова и Любомил Филипов, ансамбъл за народни танци ,,Българани” с ръководител Владимир Недев, балетно студио ,,Баланс” с хореограф Сирма Иванова, театрално студио ,,Маска” с ръководител Любов Павлова, балет ,,Веда Джуниър” с ръководители Яна Никова и Оливера Спасова 
 
Събитието започва в 11:00 часа в Синдикалния дом на културата на транспортните работници, бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 106.  
 
Има предвидени много подаръци за децата от партньорите на събитието:
 
Бисквитки от „ПОБЕДА” – БУРГАС
 
 
 
 
Вкусни млека от „ЛАКТИМА” БАЛКАН
Полезни сокчета от „ВИТАНЕЯ”
Бебешка козметика от „КОКОНА” 
Детски книжки от издателство „ПРЕС” 
Козметика от „МУСТЕЛА” 
Карти за отстъпка от бижутерска фирма „ГОТО” 
Списания от „КЕНГУРУ”