Скъпи приятели,
Имаме удоволствието да Ви представим първата книга, издадена от ИСКАМ БЕБЕ – “ОсЪновените ангели” с автор Радина Велчева – основател на фондацията. Книгата е своеборазен сборник с авторски есета, посветени на теми, които все още са табу в обществото ни, а именно осиновяването, донорството на яйцеклетки, проблемното забременяване.

Посланици на книгата са Дора Прангаджийска – психотерапевт (самата тя е осиновена), доц. Милена Георгиева от БАН, Милена Златкова – радиоводещ, радио „Витоша“, донор на яйцеклетки и д-р Соня Чукалова.

Премиерата на книгата ще бъде на 17 септември, в 16.00 часа в Огледална зала “Нели Божкова” в Добрич с модератор г-жа Атанаска Георгиева – учител по бългaрски език и литература в Добрич.

Книгата се разпространява изцяло с благотворителна цел и всички събрани средства от продажбата й, ще бъдат дарени на фондация Искам бебе в подкрепа на семейства, които се борят за бебе.

Официален гост на събитието ще бъде д-р Емилия Баева, зам. – кмет на Община Добрич.

“Ангелска работа е осиновяването!.. Какви ли не магични и пълни с любов думи съм чувала от осиновени хора или родители, осиновили деца. ОсЪновен обаче е нова и най-вероятно измислена от ангел, която ще си взема от теб, любима Ради, защото ми припомняш, че съм сънувана много преди да срещна своите ангели.“ казва Дора Прангаджийска за книгата.