Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/avdesi1/public_html/iskambebe.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/avdesi1/public_html/iskambebe.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862
Радина Велчева с номинация за "Човек на годината" – Фондация "Искам бебе"
Имаме удоволствието да ви съобщим, че сред номинираните в седмото поред издание на наградите „Човек на годината“ 2014 e Радина Велчева като основател на “Искам бебе” – фондацията работеща за каузата в подкрепа на хората с репродуктивни проблеми в България.
 
“Човек на годината” са годишни награди за принос към правата на човека и правозащитността, инициирани от Български хелзинкски комитет. Тяхна основна цел е да дадат признание и публичност на носителите им.
 
Освен наградите, присъждани от журито на “Човек на годината”, номинираните могат да спечелят и Наградата на публиката. Гласуването за нея започва на 1-ви ноември и продължава до края на месеца. Всеки ще може да гласува за своите фаворити на страницата на Наградите.
 
 
 
 
Церемонията по връчването на Наградите ще се проведе на 10-ти декември – Световния ден на правата на човека.