Благотворителната инициатива на издателство “Лексикон” и “Искам бебе” ще даде шанс на двойки с репродуктивни проблеми да сбъднат мечтата си за бебе
 
 
С огромно удоволствие ви представяме съвместната благотворителна кампания на издателство „Лексикон“ и „Искам бебе“, която ще даде шанс на семейства, борещи се за бебе, да сбъднат най-съкровената си мечта!
 
До 25 декември 2018 г., за всеки закупен „ПРИКАЗНИК“, издателство „Лексикон“ ще дарява 10% от стойността на книгата на Фондация „Искам бебе“. На 30 декември 2018 година ще бъде обявен резултатът от кампанията „Приказник за приказни деца“,  а събраните средства ще бъдат дарени за ин витро процедури на нуждаещи се български семейства.
 
„Приказник“ разтваря пред малките читатели вратите на сияйните палати на българската мъдрост. Чрез перото на класиците, тя представя добродетелния свят на детето. Няма по-подходящо и знаково място за среща на българските деца с родния български език от произведенията на класиците на българската литература.
„Приказник“ е книга за всеки български дом!
 
Станете част от кампанията! Нека заедно да дадем шанс на повече български семейства да изпитат щастието да бъдат родители!