От 5 май стартира приемът на документи в четвъртото поред издание на съвместната благотворителна кампания на Ротаракт Клуб – Велико Търново и фондация Искам бебе – „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“, която тази година ще финансира ин витро процедура на двойка от Община Велико Търново.

♦ Желаещите да кандидатстват двойки следва да изпратят попълнени документите в кампанията, публикувани по-долу на и-мейл адрес: iskambebe_vtarnovo@iskambebe.bg, като крайният срок за това е 19 май.

♦ Критериите към кандидатите са посочени в заявлението, като едно от основните изисквания е кандидатстващата двойка да е с постоянен адрес на територията на Община Велико Търново през последните три години, както и да има доказана причина за стерилитет.

♦ След приключване на срока за кандидатстване допълнително на сайта на фондация Искам бебе ще бъде обявена датата, на която в присъствието на нотариус и представители на Искам бебе и Ротаракт Клуб – Велико Търново чрез жребий ще бъде определена печелившата двойка. Тя ще получи финансиране в размер на 3 157 лв. за извършване на ин витро процедура със собствен или донорски генетичен материал.

Изтеглете документите за кандидатстване:

Zaiavlevie_RotaractVT

Declaration_RotaractVT

Medstatus_RotaractVT