Благотворителната инициатива на Ротаракт клуб – Велико Търново и „Искам бебе“ ще финансира ин витро процедура на една двойка от региона
 
От 15 април до 5 май, 2019 г. е периодът за прием на документи за желаещите да кандидатстват двойки в благотворителната кампания „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“. Инициативата, която ще финансира една ин витро процедура на двойка от Велико Търново или регоиона, е организирана от Ротаракт клуб – Велико Търново в партньорство с фондация „Искам бебе“. Средствата в размер на 2 742 лв. са събрани по време на едноименната кампания, която момичетата и момчетата от Ротаракт клуб направиха за международния ден на жената. 
 
Двойките, които искат да се включат в кампанията, е необходимо да попълнят публикуваните в сайта на фондация “Искам бебе” документи за кандидатстване и да ги изпратят на e-mail адрес: iskambebe_vtarnovo@iskambebe.bg до 5 май, 2019 г. включително.
 
На финала на кампанията на 8 май, 2019 г. в присъствието на нотариус, представители на Ротаракт клуб – Велико Търново и фондация „Искам бебе“, чрез жребий, ще бъде избрана двойката, която ще получи финансиране на ин витро процедура.