Днес (18-ти февруари) започва приемът на документи за желаещите да кандидатстват двойки в благотворителната кампания на фондация “Искам бебе” – “За нов живот във Велико Търново”. Средствата, осигурени в инициативата, са в размер на 4 000 лв. Сумата е събрана с подкрепата на съмишленици на каузата на “Искам бебе” във Велико Търново и чрез различни инициативи на фондацията в града през изминалата година. Тя ще бъде разпределена между две двойки от региона за извършване на ин витро процедури.
 
Документите за кандидатстване, публикувани на сайта на фондация “Искам бебе”, трябва да се изпращат от желаещите да се включат в кампанията двойки, на e-mail адрес: iskambebe_vtarnovo@iskambebe.bg, като крайният срок за подаването им е 08 март, 2019 г. Задължително условие за кандидатстващите е да живеят на територията на община Велико Търново.
 
Имената на печелившите двойки ще бъдат обявени на финала на кампанията на 11 март. В сградата на Община Велико Търново, в присъствието на нотариус, представители на местната власт и фондация “Искам бебе”, чрез жребий ще бъдат избрани двете двойки, които ще получат финансиране от кампанията “За нов живот във Велико Търново”.
 
Изтеглете ТУК документите за кандидатстване: