Дванадесетокласниците от хасковската езикова гимназия „Проф. Д-р Асен Златаров“ ще бъдат на изпращането си с тениски на „Искам бебе“, за да помогнат да се родят още деца в България 
 
 
Учениците от випуск 2016 от хасковската езикова гимназия „Проф. Д-р Асен Златаров” единодушно взимат решение да се откажат от тоалетите за изпращането си в училище и да дарят средствата предвидени за тях за каузата на фондация „Искам бебе“. Новината за идеята на абитуриентите ни съобщи ученичката Ивелина Чоева, която се свърза с офиса на фондацията по телефона. Момичето ни разказа, че всички завършващи тази пролет, общо двеста ученици от гимназията, ще бъдат на изпращането на 13 май със специални тениски с послание в подкрепа на каузата на „Искам бебе“.
 
След среща на представители на фондацията с бъдещите абитуриенти, беше уточнен и дизайнът на тениските, който ще бъде направен от творческия тандем – дизайнерката Цветослава Кунова и Александра Коцева – Туши (нашата Алекс). Ангелско крило и сърце ще бъдат символите отпечатани на тениските, с които учениците ще носят посланието на “Искам бебе”. 
 
Момичетата и момчетата от езиковата гимназия в Хасково изявиха желание да продължат да подкрепят каузата на фондацията и след като завършат училище. Идеята е това да се осъществи чрез създадения от младежите в “Искам бебе” клуб “Angel’s hearts”, който да провежда свои активности в подкрепата на каузата ни. Координатор на  Angel’s hearts в “Искам бебе” е прекрасната Невсе Люманкова – Неси.