Благотворителната инициатива на „Тройка на разсъмване“ и радио Витоша за поредена година подава ръка на каузата на „Искам бебе“ и помага на семейства, жадуващи за своя рожба
 
До 19.00 часа на 7 април е крайният срок за записване в тазгодишната кампания на нашите приятели от “Тройка на разсъмване” и радио “Витоша” – “Повече българчета за България”. Вече 10 години, реализирайки инициативата, те подкрепят каузата на „Искам бебе“ и помагат на семейства жадуващи за свое дете.
 
Всеки желаещ да се включи в кампанията, може да разгледа даренията в сайта на радио Витоша и да изпрати своите желания, име и телефон за връзка  на e-mail адрес: troika@radiovitosha.com. Можете да се запишете за няколко дарения едновременно, стига да не са еднакви по същност.
 
И тази година в инициативата „Повече българчета за България“ се включват едни от най-добрите репродуктивни центрове. Проследяване на бременност, изследвания и раждане при възможно най-добрите условия поемат различни АГ болници в България. Важни генетични изследвания, ако вечe очаквате бебе и възможност за съхрaнение на стволови клетки предлагат партньорите на кампанията. За вече родените дечица са включени специфични изследвания. Родителите ще могат да се възползват също от детска кухня и ортопедични прегледи за ученици.
 
Финалът на „Повече българчета за България“ е на 9 април април в зала “Бебоци” на Национална опера и балет” на който ще присъстват нотариус, представители на фондация “Искам бебе” и Национална асоциация на децата и младите хора с диабет, дечица родени с помощта на кампанията, дарители, съмишленици, партньори, колеги от медиите. 
 
Всеки, който иска да присъства, или да се включи с помощ и идеи по каузата „БАЩИНСТВО“ е добре дошъл. “Повече българчета за България” се провежда за 14-та година, а през 2019-та кампанията е посветена на бащинството!
 
Подробна информация за кампанията можете да намерите на сайта на радио Витоша: