15 290 лв. е сумата, събрана от благотворителна инициатива на сдружение „Дамски форум“ в подкрепа на каузата на „Искам бебе“. Сумата е преведена по сметката на фондацията и ще бъде разпределена за лечението на поне 3 двойки с репродуктивни затруднения.

Още в края на 2022 г. от сдружението заявиха подкрепа към каузата на “Искам бебе” с решението събраните средства от годишно благотворително събитие на „Дамски форум“ да бъдат дарени за подпомагане лечението на няколко двойки, които се борят за бебе.

Екипът на “Искам бебе“ благодари сърдечно на сдружение “Дамски форум” за подкрепата и вярваме, че заедно можем да помогнем да се родят още мечтани деца!

Сдружение „Дамски форум“ е създадено през 2009 г. Целта на организацията е обмен на идеи и опит на дами, доказани професионалисти в своята сфера на работа, чрез които да се работи за утвърждаване ролята на жените като фактор в развитието на гражданското общество.

Сдружението разработва и реализира своя менторска програма с включени 10 мастъркласа на различни теми, свързани с женското лидерство, предприемачество и управление на бизнес. Програмата подпомага развитието на професионалния път на млади жени, които тъкмо стартират или вече са започнали кариера, като мастъркласовете са своебразно споделяне на жизнен опит, умения и знания на менторите с участниците в тях.

 

На сн. Радина Велчева, основател на фондация “Искам бебе” и Светла Каишева от сдружение “Дамски форум”