Компанията ще дарява 1 стотинка от всеки закупен продукт с марка BILLA за периода 1 юни – 31 юли за ин витро процедури
 
 
За втора поредна година фондация “Искам бебе” и BILLA България ще си партнират в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми. След миналогодишната успешна инициатива под мотото „За повече деца в България“, с която BILLA България финансира ин витро процедури на 6 двойки, тази година отново стартира съвместна инициатива, която ще помага на семейства, мечтаещи за бебе.   
 
В периода 1 юни – 31 юли 2017 г. 1 стотинка от всеки закупен продукт с марка BILLA ще отива за финансиране на ин витро процедури, изследвания и здравни консултации за двойки, които се борят да станат родители. 
 
Желаещите да кандидатстват за подпомагане ще могат да го направят в рамките на месец август. Подробните условия, на които трябва да отговарят двойките, ще бъдат описани в сайта на Фондация „Искам бебе“. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 8 септември. Всяка от избраните двойки ще получи необходимата финансова помощ за извършване на ин витро процедура.
 
„Децата са най-голямото богатство и затова се радваме да помогнем на хора, които мечтаят да станат родители. С тази инициатива се надяваме да променим живота на семейства, които години наред се борят за собствено дете. Нека заедно им подарим това щастие.“, коментира г-н Бойко Сачански, управител на BILLA България.