Във вторник – 12 декември, на специално събитие Движение за национална кауза (ДНК) и Първа инвестиционна банка представиха 12 художествени портрета, включени в благотворителния календар на финансовата институция за 2018 г. С красивото издание Първа инвестиционна банка застава зад кампанията на ДНК в подкрепа на раждаемостта – “Направи го за България”.
 
Напомняме ви, че благотворителният проект на ДНК стартира още в края на 2016 г. и с идеята да бъдат осигурени средства в подкрепа на български семейства, мечтаещи за бебе. На финала на първото издание на “Направи го за България” на 22 октомври т. г., който беше отбелязан с най-мащабното кръщене на новородени деца в съвременната история на страната ни, „Искам бебе“ получи дарение в размер малко над 6 000 лв., които бяха разпределени за лечението на двойки с репродуктивни проблеми.
 
Владо Николов, Хилда Казасян, Андрей Арнаудов, Иван Христов, Ирина Тенчева, Мария Гроздева, Ути Бъчваров, Поли Генова, Ива Дойчинова, Александър Сано, Миа Сантова и Деян Славчев – Део позираха благотворително пред обектива на фотографа Петър Пешев, заедно с част от бебета на кампанията. Календарите на Първа инвестиционна банка са налични в клоновете й в страната, като банката ще удвои и дари приходите от продажбата им в подкрепа на каузата на ДНК. Част от тях ще бъдат дарени на „Искам бебе“, за да се родят още деца в България!